Stylage® – hijaluronski fileri savremene generacije

Tretman hijaluronskim filerima predstavlja vrhunac savremene estetske medicine, s obzirom na to da je reč o prirodnim preparatima za postizanje mladalačkog izgleda. Zahvaljujući svojim osobinama hijaluronski fileri se sve više upotrebljavaju za povećanje volumena usana i popunjavanje bora na licu. Iako se njima može pripisati mnoštvo pozitivnih osobina, glavna karakteristika im je ta što lice zadržava svoj prirodan izgled nakon tretmana.

Stylage hijaluronski fileri predstavljaju najsavremeniju generaciju filera kojim se postižu vrhunski rezultati u estetskoj medicini

Stylage hijaluronski fileri predstavljaju najsavremeniju generaciju filera kojim se postižu vrhunski rezultati u estetskoj medicini

U našoj ordinaciji veći duži niz godina koristimo dermalne filere poznatog francuskog brenda Vivacy®. Reč je o dermalnim filerima marke Stylage. Stylage fileri su preparati u vidu gela na bazi kros-linkovane hijaluronske kiseline u kombinaciji sa antioksidansima, kao što je manitol. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, Vivacy® laboratorija je razvila preparat koji karakteriše elastičnost, što koži i usnama daje prirodan izgled nakon tretmana. Hijaluronska kiselina u gelu omogućava popunjavanje plićih do srednje dubokih bora na licu, kao i povećanje volumena usana, održavajući kožu i usne glatkim i hidriranim. Manitol, kao antioksidans u ovoj kombinaciji, pojačava postignute rezultate.

Na tržištu postoji više tipova hijaluronskih filera marke Stylage, sa različitim oznakama. Razlika je u njihovoj gustini u zavisnosti od dela lica koje se želi tretirati. Pogodni su za svaki tip kože i usana. Za aplikaciju se koriste elastične igle najmanjeg promera, čime se smanjuje osećaj bola u toku intervencije, a izbegava traumatizacija tkiva. Stylage hijaluronski fileri su proizvodi visoke remanencije, što znači da im je prosečno vreme trajanja 9 do 15 meseci. Dužina trajanja efekta zavisi od mnogih faktora, kao što su tip kože, regija koja je tretirana, navika samog pacijenta, životne dobi, tehnike kojom je filer ubrizgan, itd.

Omogućite sebi lepši, mladalački izgled Vašeg lica, zadržavajući njegovu prirodnost i to po veoma pristupačnim cenama.

Vaš ROYAL DENTAL