Hijaluronski fileri

Korekcije hijaluronskom kiselinom.

Zbog brzine postupka, trenutnog učinka, brzog oporavka i minimalnog rizika od komplikacija, korekcije hijaluronskom kiselinom su danas izuzetno pupularne.

Terapijske indikacije i upotreba

Hijaluronska kiselina tj. fileri hijaluronske kiseline se primenjuju najčešće kod izraženih nazolabijalnih i mentolabijalnih bora, zatim za povećanja usana – što, naravno, mora biti napravljeno s osećajem i merom, tako da promena ne bude prenaglašena i upadljiva – a i za dodavanje volumena i svežine (tonusa) koži lica i obraza.

U toku je specijalna akcija u našoj ordinaciji:

20% popusta na korektivni tretman hijaluronskom kiselinom!

Kontaktirajte nas i zakažite vaš termin, samo kliknite OVDE.

Tretman usana hijaluronskom kiselinom

Tretman usana hijaluronskom kiselinom

Šta su dermalni fileri?

Dermalni ili hijaluronski fileri su bistri, prozirni, viskozni gelovi koji se sastoje od hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina kao prirodni polisaharid je važan strukturni element u koži, potkožnom, vezivnom, te sinovijalnom tkivu i tečnosti.

Princip delovanja

Dermalni fileri deluju tako da tkivu dodaju volumen, čime oblikuju konture lica, ispravljaju nabore ili povećavaju usne do željenog stepena korekcije. Hidrofilna priroda molekula hijaluronske kiseline kombinovana sa svojom trodimenzionalnom strukturom omogućava molekulima da vežu više vode od njihove vlastite težine. Dodavanje vode pomaže da se održi celokupan volumen proizvoda što rezultuje dužim trajanjem.