Stomatološka ordinacija

Royal Dental - načela rada

Intervencije bez bola. Prva asocijacija većine ljudi kada pomisle na stomatologa je bol. U stomatološkoj ordinaciji Royal Dental, trudimo se da svaka naša intervencija bude potpuno bezbolna. Naše ljubazno osoblje u prijatnom ambijentu Royal Dental ordinacije, učiniće da se osećate ugodno i opušteno. Garantujemo vam da ćete posle samo jednog dolaska kod nas shvatiti da svaka poseta stomatologu može biti prijatno iskustvo.

USLUGE, LOKACIJA I STANDARDI KVALITETA

Dr Nebojša Ničić

Dr Nebojša Ničić

Kada dođete u našu ordinaciju za vas će se pobrinuti Dr Nebojša Ničić i ostatak Royal Dental tima.

Prvi pregled koji uključuje snimanje zuba i plan terapije je besplatan, na vama je samo da nas kontaktirate i zakažete termin.

Cilj stomatološke ordinacije Royal Dental je da omogući svojim pacijentima lep i zdrav osmeh, a da se pritom osećaju ugodno kao kod posete prijatelju. Primenom najviših standarda kvaliteta, modernim tehnologijama i upotrebom najboljih materijala dostupnih na tržištu postižemo da svaka intervencija na vašim zubima bude remek delo.

Stomatološka ordinacija Royal Dental pruža vam kompletnu stomatološku uslugu, a spisak svi naših usluga možete pogledati ako kliknete OVDE. Ponosimo se time što uspevamo da pružimo visok kvalitet usluga uz cene koje su više nego korektne.

Naša ordinacija nalazi se u Novom Sadu, u ulici Teodora Pavlovića broj 9. Za više detalja, posetite kontakt stranu. Ispred ordinacije nalazi se uređen parking, a u slučaju da ste došli malo ranije pre zakazanog termina, tu je naša prijatna i udobna čekaonica.

Stomatološka ordinacija Royal Dental

Stomatološka ordinacija Royal Dental

Stomatološka ordinacija Royal Dental